Ajankohtaista

Taitonetti Oy yhteistyöhön pääomasijoittaja Nordic Optionin kanssa

Oululainen käytettyjen tietokoneiden myyntiin keskittynyt Taitonetti Oy on aloittanut yhteistyön pääomasijoitusyhtiö Nordic Optionin kanssa. Nordic Option tulee yhtiöön vähemmistöosakkaaksi tukemaan Taitonetin kasvua ja kansainvälistymistä.

”Taitonetti on vuosien varrella kasvanut nopeasti pienestä pelikahvilasta Suomen johtavaksi käytettyjen tietokoneiden myyjäksi. Vuonna 2019 myimme noin 28.000 konetta asiakkaillemme. Myytävät koneet ovat aina puhdistettuja, huollettuja ja testattuja ja annamme tuotteillemme vuoden takuun. Asiakaskuntamme koostuu suuressa määrin yksityisistä ihmisistä ja pääosa tuotteistamme myydään verkkokaupan kautta. Myös yritykset ovat enenevässä määrin huomanneet, että tarjoamamme laadukkaat ja hyväkuntoiset käytetyt tietokoneet voivat olla varteenotettava vaihtoehto uusille ja kalliimmille koneille.”, toteaa Taitonetin toimitusjohtaja Mikko Veijola

”Tulevaisuuden tavoitteena on laajentaa Taitonetin toimintaa edelleen Suomen rajojen ulkopuolelle ja uskomme, että yhdessä Nordic Optionin kanssa pystymme ottamaan seuraavan kasvuaskeleen kohti tätä tavoitetta”, jatkaa Veijola.

”Mikko Veijola on henkilöstönsä kanssa tehnyt useat vuodet erinomaista työtä Taitonetin eteen ja kasvattanut käytettyjen tietokoneiden kaupasta hyvää liiketoimintaa. Lisäksi vanhoja koneita kierrättämällä pystytään vastuullisesti ja kestävällä tavalla säästämään luonnonvaroja ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Nordic Optionin tarkoituksena on auttaa yritystä kehittämään edelleen sen toimintaa ja olla mukana luomassa kansainvälistä kasvua.”, kertoo sijoitusjohtaja Teemu Puumalainen Nordic Optionista.

Taitonetti Oy on Suomen suurin ja tunnetuin käytettyjen, laadukkaiden ja ekologisten tietokoneiden vähittäismyyjä. Yhtiö tarjoaa kunnostettuja ja testattuja yritystietokoneita hyvällä hinta-laatu-suhteella niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Taitonetin palveluksessa on noin 25 henkeä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli yli 6 miljoonaa euroa.

Nordic Option Oy on pohjoissuomalaisiin kasvuyrityksiin sijoittava pääomasijoitusrahasto, jonka pääomistajat ovat Arvo Sijoitusosuuskunta, Partnera ja Oulun kaupunki. Yhtiön tavoitteena on tarjota pohjoinen vaihtoehto pienten ja keskisuurten yritysten kasvun ja kansainvälistymisen mahdollistamiseen.

Lisätiedot:

Mikko Veijola, Toimitusjohtaja Taitonetti Oy, mikko.veijola@taitonetti.fi, 045-8627879
Teemu Puumalainen, Sijoitusjohtaja Nordic Option Oy, teemu.puumalainen@nordicoption.fi, 040-6318362