Tiimi

Jaakko Lampela
Toimitusjohtaja, KTM, HHJ

050 566 5385
jaakko.lampela@nordicoption.fi

Jaakko on oululainen laskentatoimen ja rahoituksen KTM ja hän on toiminut 20 vuotta johtotehtävissä suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Hän on ollut lisäksi neuvonantajana lukuisissa pk-yrityksissä talouden, rahoituksen, terveyttämisen, liiketoiminnan kehittämisen sekä yritys- ja omaisuusjärjestelyjen saralla.

Jaakko on suorittanut hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-tutkinnon ja on Pohjois-Suomen hallituspartnerit ry:n perustajajäsen.

Teemu Puumalainen
Sijoitusjohtaja, KTM

040 631 8362
teemu.puumalainen@nordicoption.fi

Teemu on Oulun yliopistosta valmistunut rahoituksen ja kansantaloustieteen KTM ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisten yritysten talous- ja hallintopuolen johtotehtävistä. Uransa aikana hänelle on kertynyt osaamista vähittäiskaupan, logistiikan, rakentamisen ja eri teollisuudenalojen toiminnasta. Hänen vahvuusalueitaan ovat talouden johtaminen, sisäinen ja ulkoinen laskenta ja toiminnanohjausprosessit sekä niihin liittyvät IT-ratkaisut.

Teemu on toiminut kansainvälisten yritysten johtoryhmissä ja tehnyt läheistä yhteistyötä hallitusten ja omistajien sekä muiden sidosryhmien kanssa yrityksissä, joissa on työskennellyt. Hän on ollut mukana luomassa ja kasvattamassa kansainvälistä liiketoimintaa ja johtanut ja koordinoinut talouden osalta M&A toimintoja.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Nordic Option Oy
Sepänkatu 20
90100 Oulu